Partners 20

Alapdokumentumok

Aktuális projektjeink

Lezárt projektjeink

Mediációs Központ

Képzések, tréningek

Támogatóink

Letölthető dokumentumok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elérhetőség

Partners Hungary Alapítvány

Iroda / Székhely : 1072 Budapest, Rákóczi út 22. 4. / 24.

Telefon: +36 1 438 5260

Fax: +36 1 438 5268

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0918-05
E-mail: partners@partnershungary.hu

Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Facilitáció PDF Nyomtatás E-mail


A facilitáció a tárgyalások vezetésének olyan módszere, melynek során egy külső, pártatlan személy segít egy csoportnak egy adott probléma meghatározásában és annak megoldásában. A facilitátor feladata abban áll, hogy a problémafeltáró és problémamegoldó megbeszélések, csoportos döntéshozatali eljárások folyamatát tegye hatékonyabbá. Fontos ugyanakkor, hogy magát a döntést a résztvevők hozzák meg.
A folyamat során a facilitátor ügyel a tárgyalás kereteire, megfelelő légkörére, a résztvevők közötti erőegyensúly biztosítására, illetve a közös munkába történő bevonásukra. A facilitátor nem a döntésben segít, hanem abban, hogy a folyamat résztvevői hatékony keretek között tudják azt meghozni.

A módszer alkalmazásához kapcsolódó referenciánk: TÁMOP 5.3.8.; A  „ Rehabilitáció – Érték – Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű képzési és szolgáltatásfejlesztési modellprogram” megvalósításában alapítványunk az egységes szolgáltatási módszertan kialakítását célzó szakmai fórumok és műhelymunkák sorozatát facilitálja.- 2012-2014

Megbízónk: Szombathelyi Regionális Szociális Forrásközpont

 

 
Hirdetés
Hirdetés